Brug sporingsfiler

Når du har rapporteret et problem til Kasperskys kundeservicespecialister, kan de bede dig om at generere en rapport med oplysninger om driften af den udvidede version af Kaspersky Password Manager og sende den til Kasperskys kundeservice. Desuden vil specialisterne hos Kundeservice måske bede dig oprette en sporingsfil. Sporingsfilen gør det muligt at udføre en trin-for-trin undersøgelse af udførelsen af programkommandoer, og bestemme hvornår der opstår fejl.

Hvis specialisterne fra Kundeservice har brug for mere detaljeret information om dit problem, vil de bede dig ændre programindstillingerne i systemværktøjer på din computer. Specialisterne fra Kundeservice vil give dig alle de oplysninger, du skal bruge for at kunne udføre disse handlinger (trinvise instruktioner, indstillinger, der skal ændres, scripts, yderligere kommandolinjefunktioner, fejlretning af moduler, særlige værktøjer osv.), og de vil oplyse dig om, hvilke data skal leveres til fejlretningsformål.

Indhold og lagring af sporingsfiler

Sporingsfilerne gemmes på din computer i et beskyttet format, og de indeholder oplysninger om følgende hændelser, der er blevet registreret af Kaspersky Password Manager:

Sporingsfiler indeholder kun data, der kræves til fejlfinding af programfejl.

Aktiveringskoder for Kaspersky Total Security 2016 eller nyere og Kaspersky Small Office Security version 5 eller nyere kan gemmes i Kaspersky Password Manager-sporingsfiler, hvis disse programmer bruges sammen på den samme enhed.

Om sporingsfiler, der genereres fra Kaspersky Password Manager download- og installationsprogrammet

Sporingsfilerne indeholder oplysninger om hændelser, der sker ved:

Sporingsfiler, der er genereret af Kaspersky Password Manager download- og installationsprogrammet, kan indeholde adresserne på servere, hvor installationspakken blev hentet og de fulde navne på installerede filer og genveje.

Sporingsfiler, der er genereret af Kaspersky Password Manager download- og installationsprogrammet, gemmes i mappen %TEMP% og har følgende navne:

Sporingsfiler, der er genereret af Kaspersky Password Manager download- og installationsprogrammet gemmes på din enhed fra det tidspunkt, hvor produktet installeres, og slettes permanent, når operativsystemet lukkes.

Om All.log-sporingsfiler

All.log-sporingsfiler indeholder oplysninger om hændelser, der sker ved:

All.log-sporingsfiler kan indeholde fulde navne på Kaspersky Password Manager-filer, webstedsadresser, identifikatorer for webformularelementer, browsernavne og -versioner, domænenavn og IP-adresse for proxyserveren, id'er og typer for boksposter, navne på boksposter, antal logons på boksen for at logge på websiden, type formular, der genkendes på websiden.

All.log-sporingsfiler gemmes i mappen %ProgramData%\Kaspersky Lab\Kaspersky Password Manager 24.0\Logs, og de navngives i følgende format:

GUI.log- og All.log-sporingsfiler gemmes på din enhed fra det tidspunkt, hvor du markerer afkrydsningsfeltet Logfør programhændelser, og slettes permanent, når du afinstallerer programmet.